hits

GUESS WHO'S BACK

Hei! Nå er det en veldig god stund siden jeg skrev et innlegg her på bloggen. Egentlig hadde jeg tenkt til å slutte helt, men det tror jeg nok aldri jeg kommer til å klare. Noen ganger er det deilig å la bloggen ligge, og vente til det skjer noe spennende i livet, som man virkelig har lyst til å skrive om og dele med andre. Ettersom jeg skal gjøre så utrolig mye gøy fremover, tenkte jeg at det blir morsomt å se tilbake på innleggene senere, pluss at det kanskje interresserer noen av dere også! 

Processed with VSCO with hb2 preset
Nå er klokken nesten halv ett, og jeg ligger i fortsatt i sengen. Utrolig uvanlig for meg å være. Kan ha noe med at jeg er litt forkjølet, eller så kan det ha noe med å gjøre at jeg har hatt hardtrening i tre dager i strekk. Kanskje en kombinasjon av begge to. I dag har jeg ikke trening før senere i dag, så planen min er å chille max, ettersom både venner og kjæreste er på hytta og koser seg. Mens jeg har ligget her i sengen har jeg rundet youtube i kategorien reisevideoer. Jeg gleder meg såå mye til å reise, og fikk skikkelig inspirasjon til å filme reisene mine. 

Om litt over to uker skal jeg til Orlando med laget, og jeg gleder meg helt insane mye. Jeg er så utrolig lei av kalde Norge, og spesielt av det bipolare været. Helt ærlig, hvordan går det an at det er 19 grader en dag, og snø neste?? Det blir så utrolig digg med 25 grader og sol. Forhåpentlig vis får jeg litt tid til å ligge ute i solen og få litt grunnlag til sommerferien, det trenger jeg virkelig. 

Processed with VSCO with hb2 preset
Vi snakkes senere,

@lotteds

#blogg #hverdag #mote #jente

3 kommentarer Skjul

Nora Piscopo

09.04.2017 kl.14:21

Åå så fin skinnjakke! Ha en fin søndag :)
Bitte-Louise

10.04.2017 kl.09:18

Utrolig nydelig blogg du har :)
Evelin

11.04.2017 kl.19:19

i en travel hverdag er det ikke alltid man får tid til bloggen.

og ikke alltid det skjer noe spennende i livet. Så da er det litt vanskelig og blogge.

man skal ha tid til seg selv oppi alt også. Så det er viktig og prioritere det som er viktigst.

kjekt at du er tilbake :*

Skriv en ny kommentar