hits

PREMIER JOUR À L'´ECOLE

Nå ligger jeg for øyeblikket i sengen, sliten etter første dag på fransk skole. Vet ikke om jeg synes det gikk bra eller dårlig i dag, hele situasjonen var bare utrolig annerledes. Det jeg synes var mest rart var at vi ikke ble bedt om å introdusere oss, lærerne brydde seg liksom ikke.. I dag har jeg hatt fransk, gym og engelsk. I fransken hadde de om dikt, så Benedikte og jeg satt bare der uten å skjønne noe som helst. Gymtimen var ganske chill egentlig, vi gjorde bare styrke som vi vil. Er veldig glad for at jeg har gym, ettersom de spiser så mye søtsaker her. Har absolutt ikke lyst til å rulle hjem fordi jeg har blitt så tjukk. Engelsktimen var ganske grei, og læreren var utrolig søt. Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset
Lurer på hvordan de andre timene kommer til å gå. Jeg tenker at det kommer til å gå fint, at jeg bare må venne meg til hvordan franskmennene er, og hvordan skolesystemet funker. Heldigvis behøver jeg ikke å ha masse prøver og sånn på fransk!

Emma bor utrolig kort unna skolen, så det er veldig digg. Likevel sitter hun på med rektor til skolen, så det gjorde jeg også i dag. Synes det var litt rart, men det var selvfølgelig hyggelig. Rektoren mener at jeg ikke skal snakke med vennene mine fra Norge, og ikke se på engelsk Netflix.. Det skjer nok ikke.. Under ser dere hvor nærme skolen er.. Processed with VSCO with hb2 preset
Nå skal jeg sove litt, også skal jeg lese litt fransk. I kveld skal vi på restaurant for å feire bursdagen til lillesøster i familien. Vi skal på en veldig tradisjonell restaurant, så det blir spennende å smake på mat som er vanlig her. 
Processed with VSCO with hb2 preset
Hva har dere gjort i dag?

@lotteds

#blogg #reise #jente #hverdag #sminke #mote

5 kommentarer Skjul

buroyfoto

09.01.2017 kl.15:07

Hvorfor mener rektoren at du ikke skal snakke med vennene dine i Norge? for en rektor.. Bra du slipper å ha masse prøver på Fransk da. Håper du venner deg til raskt tilgivelsen på skolen din! Kos deg masse på resturant :-)
Victoria Larsen

09.01.2017 kl.15:17

Så utrolig kjipt med rektor!! Jeg håper du får en fin mandag :-)
Pernille

09.01.2017 kl.15:41

^ det er jo fordi hun skal bli flinkere i fransk! kun fokus på det franske språket liksom

anyways, du får kose deg lotte!! skulle ønske jeg huska å sende søknaden min lol
Bitte-Louise

10.01.2017 kl.09:20

Denne mandagen har jeg bare vært på jobb :D
gjettdegfrem

14.03.2017 kl.15:35

Utrolig spennende å høre om opplevelsen din i Frankrike:-). Håper du trives og at du får skapt mange minner der nede.

Skriv en ny kommentar