hits

FØRSTEINTRYKK

Å, så mange inntrykk jeg fikk i går! Ny mat, nye mennesker, og selvfølgelig språket. Jeg fant ut at jeg skjønner veldig mye mer enn det jeg klarer å si, så jeg kommer nok til å måtte sitte og lytte litt ved middagsbordet, hehe. Familien er utrolig søt og hyggelig, spesielt lillesøsteren. Hun har så mye energi, og jeg tror hennes største drøm er å bli youtuber, så hun vil veldig gjerne at jeg skal hjelpe henne med engelsken sin. 
Processed with VSCO with hb2 preset
Jeg er veldig høy i forhold til resten av familien, og det merket jeg veldig godt da jeg skulle ta en dusj. Det er ikke sånn dusj som vi har hjemme, som liksom sitter fast på veggen, man må holde den i hånden hele tiden. Ledningen er festet nede i badekaret, også skal man liksom stå oppi der og holde den over hodet. Ettersom jeg var for høy, var ikke ledningen lang nok for at jeg kunne stå, så jeg måtte sitte i badekaret og dusje. Følte meg så dum, haha. Jeg er også for høy for speilet på badet, jeg ser ikke meg selv når jeg står rett opp og ned. Men det går jo selvfølgelig helt fint, det er jo bare å bøye seg ned. Processed with VSCO with hb2 preset
Jeg er så glad for at jeg tok med meg ulltøy, for det er utrolig kaldt i huset. Snakket med de andre norske elevene, og de sier det samme, så det er vel kanskje en fransk greie å ha det kaldt i huset sitt? Jeg har heller ikke en ordentlig dyne, men et litt tykt teppe, med et annet tynnere teppe over. I går ble jeg så kald at jeg gikk og tok på både ulltøy og ullsokker. 

Vurderer å lage noen videoblogger mens jeg er her, vil dere se det?

@lotteds

#blogg #jente #reise #travel #fashion #hverdag

5 kommentarer Skjul

Victoria Larsen

08.01.2017 kl.11:14

Hadde vært moro! Kos deg :D
Tuva

08.01.2017 kl.12:05

Ja videoblogg:DDD
Alexandra Emilie

08.01.2017 kl.14:11

Ha en kjempe fin dag :D
Nadia

08.01.2017 kl.15:34

Kos deg masse💖💖
Bitte-Louise

08.01.2017 kl.19:44

Kjempe fint innlegg :D

Skriv en ny kommentar