hits

I'M LEAVING TOMORROW

Sommerfugler i magen.

Engstelse.

Glede.

Er så mye som surrer rundt i hodet mitt akkurat nå. I morgen tidlig sitter jeg på flyet til Frankrike! Det er helt sykt hvor fort tiden har gått. For to måneder siden dro Emma hjem, og nå er det min tur. Klarer ikke samle tankene mine, og bestemme meg om jeg gleder meg eller om jeg absolutt ikke vil dra. Blir så spennende å gå på en skole med helt nye mennesker som bare snakker fransk. Det jeg gruer meg mest til er å bo i en fremmed familie, og det å ikke kunne ordlegge meg slik jeg vil. Er så redd for at jeg skal virke uhøflig fordi jeg ikke klarer å forklare slik jeg egentlig har lyst til.Processed with VSCO with b5 preset

Jeg har vært utrolig dårlig til å oppdatere bloggen i det siste, men det kommer nok flere innlegg mens jeg er i Frankrike. Tror jeg kommer til å få en del fritid, og jeg kommer nok til å trene et sted å skrive om hvordan jeg opplever hele situasjonen. Kanskje noen til og med synes det er litt gøy å lese om. 

I kveld kommer noen av jentene til meg, for å ha en liten avskjedskveld. Jeg skal bestille masse pizza, så da blir nok de fleste fornøyd. Må også ta en tur i butikken, men kjenner jeg må ta meg en liten powernap først, jeg er så utrolig sliten.. 

Hva vil du lese om mens jeg er i Frankrike?

@lotteds

3 kommentarer Skjul

Marie Caroline

06.01.2017 kl.16:01

Wow så spennende, masse lykke til! Har kjempe lyst til å lære meg ordentlig fransk, så vurderer å gjøre det samme..
Victoria Larsen

06.01.2017 kl.16:41

Jeg håper du får en god helg :-)
Alexandra Emilie

06.01.2017 kl.18:54

Du får ha lykke til med reisen, og ikke minst kos deg mye <3

Skriv en ny kommentar