hits

ROTTE-LOTTE

Processed with VSCO with a5 preset

Heisann hoppsann! Eller kanskje jeg burde skrive god kveld, siden klokken er halv ni? For øyeblikket ligger jeg i sengen min, som forresten har blitt dobbeltseng etter jeg ommøblerte rommet mitt i går (<3), og slapper av. I dag har jeg og Max vært i Enebakk hos pappa sin familie og spist hyggelig lunsj og lekt. Det gjør vi hver 2. juledag, og jeg synes det er en utrolig hyggelig tradisjon. Mamma og pappa pleier selvfølgelig også å være med, men begge to har dessverre blitt syke. Jeg krysser alt som kan krysses for at jeg ikke blir syk, for det er virkelig noe av det verste jeg vet. 
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with b5 preset

Vi hadde det utrolig gøy sammen med tremeningene våre. De hadde med seg rotten sin, som vi selvfølgelig måtte leke med. Tok meg litt tid før jeg turte å holde den, men jeg gjorde det til slutt. Følte meg ikke heeelt trygg, som kanskje kommer til uttrykk på bildene over, hehe. 
Processed with VSCO with a5 preset
I morgen er planen å slappe av helt til vi skal på besøk til noen venner av mamma og pappa. Kanskje jeg trener litt også, jeg må fortsette å trene core for å passe på at ryggen ikke blir verre igjen. 

Hva har du gjort i dag?

@lotteds

#blogg #mote #jul #fashion #jente

3 kommentarer Skjul

Victoria Larsen

26.12.2016 kl.21:05

Så fine bilder :)
Vivi

26.12.2016 kl.21:28

Så bra du har hygget deg :) ønske deg en fin Romjul :)
andresen jakob

11.01.2017 kl.08:12

is that ur spirit animal??

Skriv en ny kommentar