hits

NISSELUA PÅ SNEI

GOD JUL ALLE SAMMEN! Nå er det en god stund siden jeg har satt med ned og skrevet et innlegg, jeg har hatt litt for mye å tenkte på. Men nå er det ferie, og selveste julaften, og da synes jeg jammen meg at jeg har nok tid. 

I dag er jeg faktisk ikke helt sikker på hva jeg skal, bortsett fra at vi skal opp til tanten min i kveld, og at mamma og pappa lager digg frokost nede nå. Da jeg var liten var jeg så glad i juletradisjoner, og at det skulle føles likt hvert år, men nå liker jeg at det er annerledes. Denne dagen er spesiell uansett hva man gjør, og jeg gleder meg til å stresse rundt i huset sammen med resten av familien når vi skal gjøre oss klare.

Processed with VSCO with a5 preset
Jeg tror vi tar en tur opp til gravplassen for å sette lys på gravene til de som har gått bort. Det er en tradisjon som vi gjør hvert eneste år, som jeg er utrolig glad i. Det er så viktig å tenke på de som ikke er her lenger, og de gode minnene man har sammen med dem. Det er også så hyggelig å møte andre mennesker når vi går opp til gravplassen, alle er så hyggelige på julaften!

Håper alle får en strålende dag, uansett hva dere gjør!

@lotteds

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar