hits

I DAG HAR JEG..

Spist digg frokost. Da jeg våknet i dag morges spiste jeg et par klementiner (<3) og twist. Det beste jeg vet er å spise sjokolade på morgenen. Helst i kombinasjon med potetgull. Pappa mente at det ikke var god nok frokost, så han lagde bacon til meg. Elsker å starte dagen med en god frokost. Sett ferdig the 100. Fy fader for et bra show. Jeg er som regel ikke spesielt glad i skyte/vold/game of thrones-liknende serier, men the 100 likte jeg utrolig godt. Begynte på episode en for to uker siden, og nå har jeg sett ferdig begge sesongene. Gleder meg til sesong tre kommer ut på Netflix!

Vasket sminkebørstene mine. Jeg har utsatt det aaaalt for lenge, men i dag fikk jeg endelig gjort det. Vet man egentlig skal gjøre det hver uke, men sånn helt ærlig, hvem gjør det? Hvis du med hånden på hjertet kan si at du vasker sminkebørstene dine en gang i uken, er jeg veldig imponert.Oppdatert kalenderen. Jeg har en almanakk hvor jeg skriver absolutt alt jeg skal. Alt fra lekser, til jobb til planer med venner. I dag fikk jeg vite at jeg skal trene både på lørdag og søndag neste helg, men det stod ikke i kalenderen min. Har vakt på jobben både lørdag og søndag, så det skaper litt problemer i planleggingen min. Heldigvis er det noen som kan ta søndagsvakten min, men er litt kipt ettersom jeg virkelig trenger pengene..

Lakket neglene. Den siste uken pillet jeg av neglelakken kanskje tre ganger, så i dag lakket jeg dem på nytt. Forhåpentligvis klarer jeg å la være å pille den av denne gangen, hehe.
Hva har du gjort i dag?

@lotteds

#blogg #jente #hverdag #mote #sminke #fashion

Én kommentar Skjul

Victoria Larsen

27.11.2016 kl.14:34

Håper du får en fin Søndag :-)

Skriv en ny kommentar