TRØTT TIRSDAG

God tirsdag alle sammen! Håper at dere ikke er like trøtte som meg. De siste dagene har gått i ett, og jeg har ikke hatt tid til å sette meg ned og blogge. På lørdag jobbet jeg i åtte timer, og da jeg var ferdig var jeg så trøtt og sliten. Planen var egentlig å dra hjem og sove, men det ble til at jeg gikk en tur i regnet sammen med Hanna. Da vi ble klissvåte av regnet dro vi hjem til henne og så "The Late Bloomer" på Netlfix. Det var en sykt meg-film, jeg lo gjennom hele filmen.

På søndag tok jeg turen inn til Oslo sammen med et par folk for å ta bilder til mediaprosjektet til Pernille. Det regnet, og var pisskaldt, men det gikk ganske greit. Er så deilig å ha venner som er flinke til å ta bilder, da slipper jeg å ta bilder til bloggen selv, hehe. Synes mange av bildene ble fine, men man ser utrolig godt at jeg har rødlig hår.. Jeg får nok ta turen til frisøren snart. 

I dag skal jeg til kiropraktoren for å knekke opp ryggen, og så skal jeg øve litt til både norsk- og fransktentamen. Har så utrolig mange prøver og innleveringer for tiden, så det er mye å gjøre hele tiden. Jeg klarer nok å få til alt, men merker jeg begynner å glede meg veldig til juleferien. Blir deilig å kunne sove lenge, og slippe å tenke på innleveringer og lekser. 

Hva skal dere i dag?

@lotteds

#blogg #mote #hverdag #fashion #ootd #jente
 

5 kommentarer Skjul

Heia Mamma

22.11.2016 kl.11:32

Synes hårfargen din er kjempefin jeg :D
Victoria Larsen

22.11.2016 kl.11:44

Så utrolig flott antrekk! :-D
Alexandra Emilie

22.11.2016 kl.12:22

Utrolig pen du er, og nydelig antrekk <3
Elise Kristiansen

22.11.2016 kl.12:43

Så kult antrekk! :)
Bitte-Louise

22.11.2016 kl.20:12

Kjempe fine bilder :) Du er utrolig nydelig

Skriv en ny kommentar

hits